Fortsätt handla
DIBS - Payments made easy

Frakt 49 kr Betala säkert Snabb leverans

Beau & Rooster

Inspirerade av sina egna barn och hur de ser världen, samlades tre pappor och vänner (Dan, Andreas och Linus) i Paris 2014 för att skapa ett barnklädmärke. Visionen från början var att vara ett företag som tar socialt ansvarig – med en etiskt hållbar liten produktion som också håller den ultimata kvaliteten. I december 2016 lanserades den första kollektionen av sovkläder i ekologisk Pima-bomull med tryck inspirerade av naturens underverk.

Certifierad bomull

Beau & Rooster använder GOTS certifierad bomull, vilket är den strängaste certifieringen för organiska material som används inom textilindustrin. GOTS är en garanti för den organiska statusen genom hela tillverkningsprocessen; från skörden av råvarorna, till miljömässigt och socialt ansvarsfull tillverkning.

På schyssta villkor

Eftersom bomullen som används i plaggen är GOTS-certifierad betyder det inga GMO-frön, inga bekämpningsmedel, bättre sociala och arbetsvillkor för bönderna och fabriksarbetarna, och i slutändan ett plagg som är skönt för både miljön och de som bär det .

Beau & Rooster är resultatet av en vänskap mellan tre pappor och vänner med samma vision. Vi hoppas kunna ansluta till dem som uppskattar ett varumärke med djupa etiska värderingar, enkelhet och produkter gjorda med kärlek.

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat