Fortsätt handla
DIBS - Payments made easy

Frakt 49 kr Betala säkert Snabb leverans

EZPZ

Innovativ bordstablett

Ezpz mat är en innovativ allt-i-ett silikonplatta och bordstablett med 100% silikon. Det är en den bästa barntallriken som Southern Empires har träffat på. Denna smarta silikonplatta är utformad för att hålla sig på bordet så att barnet inte kan tippa den från bordet. Designad och utvecklad av Lindsey Laurain från Colorado i USA, som saknade något smart och användbart för måltiderna för hennes tre pojkar. Vipps hade hon byggt grunden för Ezpz.

Slitstark och skonsam

Absolut fri från BPA, Phatalates, PVC, samt färg och sprickskydd. Ingen bakterieformning. Ser bra ut även efter långa perioder. Diskmaskin, mikrovågsugn, ugn upp till 170 grader och frysning till -18 grader. Ezpz Happy Mat är utformad för att servera maten i 3 delade rum som stärker och stimulerar barnets självhushåll.

Gör ätandet roligt

Designen gör det möjligt för maten att serveras på ett myller av roliga sätt, så att barnet också är visuellt stimulerat att äta nya och roliga rätter. Ezpz Happy Bowl är utformad för att bland annat servera gröt, youghurt, mos, soppa, spaghetti sås, etc., och avstämd för att passa en normal storlek för ett litet barn.

Perfekt på resan

Gör det roligt och enkelt att betjäna en mängd roliga och kreativa lösningar. Ezpz Mini Mat och Mini Bowl är utformad för att passa de flesta barnstolar, och är lätt att ta med på resan eftersom den fyller minst. Alla varianter kan enkelt staplas med och utan mat, och är praktiska att bära även med varma rätter.

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat